LifeWave -tuotteiden esittely ja myynti

Life Wave - laastarit:

LifeWave - yritys on perustettu USA:ssa vuonna 2002.

Verkostomarkkinointiyritykseksi se laajentui  vuonna 2004 ja toimii tällä hetkellä yli 100:ssa maassa

Useat puolueettomat instanssit  ympäri maailmaa (mm. USA:n ja Kanadan antidoping-toimikunnat) ovat tutkineet laastareita ja niiden sisältämiä aineita. Tutkimuksissa on todettu mm. seuraavaa:  

  1.  LifeWave laastarit sisältävät aminohappojen ja sokerien erilaisia yhdisteitä, vettä ja happea. Nämä aineet on kapseloitu laastarin sisään  pienen pieniksi orgaanisiksi kiteiksi.
     
  2.  Kehon lämpö aktivoi nämä kiteet ja saa ne tuottamaan matalavärähteistä valoa (fototerapia). Laastarin käyttötarkoituksesta riippuen, värähtely aktivoi  akupunktiopisteiden kautta kehon tuottamaan aineita, joita se sillä hetkellä tarvitsee.

  3. Keho siis aktivoituu itse tuottamaan niitä aineita, joita se tarvitsee,  yleensä jo muutaman päivän aikana, pidemmisää hoidoissa 1-4kk aikana. Sen jälkeen LifeWave- laastareita käytetään tarpeen mukaan kuureina,  jotka kestävät noin 7 - 21 päivää.

  4. LifeWave -laastarit toimivat 8 - 9 ihmisellä 10 :stä.

  5. Laastarin tehoa voi testata esim. vaatteen päälle, ennen kuin sen kiinnittää paikalleen, sillä laastari aktivoituu jo 2,5 - 3 cm etäisyydellä kehosta. IceWave - kipulaastarin teho alkaa jopa 30 sekunnin kuluessa, muiden laastareiden teho yleensä 10 -20 minuutissa.  Jos iho on herkkä, laastarin voi siis kiinnittää ja jättää myös vaateeseen.      


LifeWave - laastareita on 7 erilaista :

 - Energy Enchancer - (käytettään 2 kpl yhtä aikaa keholla, ruskea -(neg.) ja valkoinen + (pos.)), Ensimmäinen LifeWave tuote, joka kehitettiin alun perin USA:n laivastolle. Tuote tuli tunnetuksi olympiakisoissa vuonna 2004, kun USA:n naisuimarijoukkue teki hyviä tuloksia laastareita käyttäessään. Laastarit tutkittiin tuolloin tarkasti ja havaittiin, ettei niissä ole mitään "kiellettyjä aineita".                                       

EE - nostaa energiatasoa, parantaa suorituskykyä ja mentaalista kyvykkyyttä (esim. keskittyminen urheilusuorituksen paranee ja tulokset paranevat), tehostaa kehon rasvan polttoa yli 20%:lla, edistää kehon ja mielen tasapainoa, lisää joustavuutta, virkistää kehoa sekä avaa kehon mediaanilinjoilla olevia energiatukoksia.       

EE - laastareila on saatu hyviä tuloksia myös mm. allergioiden hoidossa sekä kehon ja mielen rentoutumiseen, kun sitä on käytetty yhdessä Aeon-laastarin kanssa.  

- IceWave - kipulaastareilla (käytetään 2 kpl yhtä aikaa keholla, ruskea - (neg.)ja valkoinen + (pos.)), hoidetaan sekä paikallista että koko kehon kipua. Osalla ihmisistä vaikutus alkaa jopa ensimmäisen puolen minuutin aikana, kun laastari on laitettu paikalleen.  Tämä on ainoa laastari, jossa ei käytetä akupunktiopisteitä.    IceWave -kipulaastarin käyttö viilentää kipualuetta, lievittää kipua, sekä hillitsee tulehdustilaa koko kehossa tai kipualueella.    

- Silent Nights MD - parantaa unen laatua ja pidentää yöunta, rentouttaa kehoa ja aktivoi kehon tuottamaan itse mm. melatoniinia. Laastareiden on todettu vähentävän myös kuorsausta, uniapneaa ja hampaiden narskuttelua. Mikäli unettomuus on vaivannut pitkään, suositellaan vähintään kolmen viikon yhtäjaksoista käyttöä.

 - Glutathione (osa Y-age sarjaa) - on kaikkein tärkein antioksidanttimme, sillä muut antioksidantit ovat riippuvaisia siitä. Glutathione vaikuttaa myös siihen, millä tavalla vitamiinit, mineraalit ym. elimistön rakennusaineet imeytyvät ja toimivat kehossa. Glutathione "buustaa" immuunisysteemiä nostaen 24 tunnin aikana kehon oman glutathione - tason keskimäärin 300% . Tämä edistää mm. myrkkyjen poistumista kehosta (raskasmetallit) sekä lihaksiston ja luuston rakentumista.   

Glutathionea voi käyttää myös yhdessä IceWave -laastareiden kanssa niin, että Glutathionen laastari liimataan ruskean IceWace -laastarin päälle. Tällöin se voimista IceWave -laastarin vaikutusta ja purkaa kehon energiatukoksia, jotta kivunhoidon optimivaikutus saavutetaan nopeasti.   

- Carnosine (osa Y-age sarjaa) on antioksidantti, joka mm. vahvistaa kehon soluja, sisäelinten toimintaa ja "herättää" jopa eloon jo kuolleita aivosoluja. Carnosine korjaa ja jälleenrakentaa soluja, edistää ja nopeuttaa haavojen paranemista, vähentää ikääntymisen vaikutuksia ja toimii "buusterina" keskushermostosysteemissämme sekä lisää kestävyyttä ja vähentää maitohappojen erittymistä kehoon (hyvä mm. urheilusuorituksissa).   - Aeon (osa Y -age sarjaa) - ehkäisee ja poistaa stressiä (ja myös stressistä aiheutuvia kipuja), masentuneisuutta ja ahdistusta ym. vastaavaa. Aeon vahvistaa ja tehostaa muiden laastareiden toimintaa Hyvä "pitoalue" Aeon- laastarille on niskan piste GV14. Aeon poistaa ja vähentää myös tulehduksia.                                    Vaikutus alkaa yleensä noin 10 -30 minuutissa.    

- SP6 - säätelee ja normalisoi ruokahalua ja hillitsee sokerinhimoa. SP6 vähentää ruokahalua ja sitä on hyvä käyttää yhdessä Energy Enhancer -laastarin kanssa, joka puolestaan tehostaa kehon rasvan polttoa.

Lisätietoja myös www.lifewave.com