House Kastrin vuokraus ja teemamatkat

House Kastri on vuonna 2010 valmistunut kuuden huoneiston pienkerrostalo, Kreetan saarella, Hanian Plataniaksen Yläkylässä (Pano Platanias).

Vuokrattavissa huoneistoissa (3-4kpl) on avokeittiö, olohuone, 1-2 makuuhuonetta ja kylpyhuone, pinta-ala noin 50-70m2, yhdessä tasossa. Vuodepaikkoja 2-6/ huoneisto. Huoneistot on kalustettu ja varustettu asumista varten suomalaisen tason mukaan. Osassa huoneistoja on ilmastointi ja lämmitys (lämpöpumput) ja ilmainen langaton nettiyhteys. Kännykät toimivat alueella hyvin.

Yhteiskäytössä on koko talon kokoinen kattoterassi ja pieni sisäpiha pienine uima-altaineen ja aurinkotuoleineen. Erilliskorvauksesta tarjolla on myös työtila kokoontumista varten. 

House Kastri onkin oivallinen paikka pienryhmälle: kerro minkälaisen teeman ympärille haluaisit ryhmän kokoontuvan; jooga, maalaus, kulttuuri, musiikki, kieli, ruoka-ja juoma, retkeily, ja pyydä tarjous! Ideoimme yhdessä. katso kuvia tiloistamme nettisivuiltamme

Plataniaksen pääkadun varrelta - muutaman minuutin kävelymatkan päässä - löytyvät kaikki palvelut; ruokakaupat, pankit, lääkärit, apteekki ja kymmeniä erilaisia puoteja ja ravintoloita. Kesäkaudella myös Yläkylän ravintolat ovat avoinna. Planataniaksesta on hyvät bussiyhteydet Haniaan ja saaren länsiosiin. Plataniaksen Yläkylästä on noin kilometrin matka merenrantaan. Auto ei ole siis ole välttämätön.

Lisää tietoa sivuiltamme osoitteessa www.housekastri.net